Jadłospis szkolnej stołówki (obiady)
Jadłospis szkolnej stołówki (oddziały przedszkolne)
Deklaracja dotycząca posiłków (do wypełnienia)
Płatności dokonujemy tylko drogą elektroniczną
Szkoła
Uwaga nowy numer konta PKO BP 31 1020 2401 0000 0702 0564 0695
Koszt 1 obiadu od września 2022 – 6zł
Przedszkole
Uwaga nowy numer konta za żywienie PKO BP 31 1020 2401 0000 0702 0564 0695
Koszt 2 posiłków (śniadanie, obiad) – 8zł
Koszt 3 posiłków (śniadanie, obiad, podwieczorek) – 10 zł
Numer konta za świadczenia: PKO BP 57 1020 2528 0000 0002 0505 6322
Koszt każdej rozpoczętej godziny: 1,14 zł
Darmowe godziny pobytu dziecka w przedszkolu: 8.00- 13.00
Regulamin stołówki szkolnej
1. Do korzystania z obiadów w stołówce szkolnej uprawnieni są uczniowie , których rodzice lub opiekunowie złożyli deklarację obiadową. Zapisy na obiady w godzinach pracy 06:00 – 14.00 u intendentki szkolnej. W stołówce nie wydaje się posiłków na wynos.
2. Koszt jednego obiadu od września 2022 wynosi 6 złotych. Odpłatność za obiady należy wpłacać tylko drogą elektroniczną w nieprzekraczalnym terminie do dnia 10 następnego miesiąca. W opisie przekazu musi znajdować się imię i nazwisko ucznia, klasa. Prosimy nie zmieniać kwot podanych w mailu. Nieobecności ucznia zgłaszamy telefonicznie, mailowo lub przez dziennik elektroniczny w danym dniu najpóźniej do godz. 8.00 u intendentki lub kierownika świetlicy. Zgłoszenie jest warunkiem dokonania odliczenia.
Numery telefonu 32-4577035 (wew 27) lub 573449783
adres e -mail: szkola.podstawowanr2@onet.pl
Nieobecności nie zgłoszone nie będą odliczane. Rezygnacja z obiadów może nastąpić od nowego miesiąca, po uprzednim poinformowaniu intendentki lub kierownika świetlicy.
3. Obiady są wydawanie w godzinach:
11.30 – 11.50 klasy I – IV
12.00 – 12.30 przedszkole
12.35 – 12.55 klasy V – VIII
W przypadku zmiany organizacji pracy w szkole możliwa jest zmiana godzin wydawania posiłków.
4. W czasie wydawania posiłku na jadalni mogą przebywać tylko osoby jedzące obiad. Zobowiązuje się uczniów do kulturalnego oczekiwania w kolejce oraz spożywania posiłków, a po ich zakończeniu do odniesienia naczyń i sztućców.